MODEX 2018 - supply chain, manufacturing, distribution trade show
Georgia World Congress Center
  Atlanta, GA | April 9-12, 2018
 • MODEX the leading trade show for supply chain, manufacturing and distribution industries

De expositie

MODEX 2018 verschaft aanwezigen toegang tot de allerlaatste apparatuur en technologieën in de productie en voor de toeleveringsketen. MODEX 2018 zal plaatsvinden van 9 tot 12 april 2018 in het Georgia World Congress Center in Atlanta, Georgia. U kunt registreren om de show gratis bij te wonen door een kort onlineformulier in te vullen.

Exposanten

Meer dan 800 exposanten uit de industrie, handel en overheid stellen hun oplossingen en innovaties voor de toeleveringsketen voor in een expositiehal van 23,000 m2.

Materiaalhanteringsapparatuur en -systemen: Geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen, automatisch begeleide voertuigsystemen, alternatieve brandstofsystemen, zwenkwielen/wielen/banden, hydraulische en elektrische componenten en -controles, robotten, transporteurs voor personeel/lasten, rekken, vorkheftrucks, batterijen, flexibele productiesystemen, hanteringsystemen voor units, transport- en sorteerapparatuur, ergonomische en veiligheidsapparatuur, schaarheftafels, bestellinggrijpers, carrousels, modulaire schuifsystemen, oplossingen voor duurzame faciliteiten, gereedschap hanteren, schapsystemen en workstations.

Verpakking-, container- en verzendingsapparatuur: Dozen- en kartonfabrikanten, verpakkingsmachines, wikkelverpakkingen, inspectie van producten door wegen of scannen, pallets, metalen korven, plastic en metalen containers, materiaal voor het beladen van pallets.

Voorraadbeheer en -controletechnologieën: computers, controllers, softwareprogramma’s, systeemintegrators, Manufacturing Execution Systems (MES), magazijnbeheersystemen, uitvoeringssystemen voor toevoerketen en logistiek, draadloze en afstandbedieningssystemen, orderbeheersystemen, systemen voor planning van bedrijfsmiddelen en transportbeheer.

Dok- en warenhuisapparatuur en toevoer: Ingebouwde rijplaten, beschermpads, deuren, vorkheftrucks, rekken, vloeren, hanteersystemen, accessoires vorkheftrucks, transportbanden, hijstoestellen, kranen, monorails, evenaars/hijstraverse. Adviseurs en planners van distributiesystemen: Simulatoren, modelmakers, systeemontwerpers, distributieadviseurs, reservelogistiek en logistiek van derden.

Automatische identificatieapparatuur en -systemen: Streepjescodeprinters en -scanners, visiesystemen, stemherkenningsystemen, Radio Frequency Identification (RFID)-systemen, systeemintegrators.

Toeleveringsketenbeheer: alternatieve brandstofsystemen, verpakkingsbeheer en -distributie, omgekeerde logistiek, derdenlogistiek, apparatuur voor duurzame faciliteiten, executiesystemen voor toeleveringsketen en logistiek, beheersystemen voor geïntegreerde bedrijfsvoering en transport, services voor inventarisveiligheid

Conferentie over toeleveringsketen

De MODEX conferentie over de toeleveringsketen brengt leidinggevende experts van de industrie samen om u de meest recente informatie te geven over trends, technologieën en innovaties in productie en de toeleveringsketen. De conferentie biedt ook waardevolle kansen om met collega’s te netwerken.

 • Seminaries in de expositiehal ter aanvulling van wat u te zien krijgt in de expositie
 • Thematoespraken over belangrijke onderwerpen in de toeleveringsketen
 • Gerelateerde educatieve sessies van leidinggevende figuren in productie en de toeleveringsketen
 • Sociale kansen voor netwerking met solution providers en professionelen in de industrie

Netwerken

Als u betrokken bent bij de productie en toeleveringsketen zult u voordeel halen uit ontmoetingen met andere professionelen in uw bedrijfstak in de expositiehal en in onze educatieve en netwerkingsessies. Aanwezigen omvatten:

 • Executives in productie, distributie, logistiek en toeleveringsketen op C- en VP-niveau
 • Fabricatie- en productiemanagers
 • Industriële ingenieurs, fabrieksingenieurs en productie-ingenieurs
 • Directeurs in IT, logistiek en toeleveringsketen
 • Professionelen in derdenlogistiek
 • Managers van distributiecentra en warenhuizen
 • Inkoopprofessionals

Internationale bezoekers

Als een internationale bezoeker aan MODEX 2018, zullen een aantal services beschikbaar zijn voor u bij de MODEX International Visitors Center, waaronder vertalers en privé-vergaderzalen om van uw bezoek een meer productieve en lonende ervaring te maken.

Verzoeken voor visa

Als u een Amerikaans visum nodig hebt om naar de Verenigde Staten te reizen en deel te nemen aan MODEX 2018, dient u ermee rekening te houden dat het vier of meer maanden kan duren om een visum te verkrijgen. Als u een uitnodigingsbrief voor uw visum wilt aanvragen, selecteer dan tijdens registratie het vakje “Please send me an invitation letter for my Visa” (Stuur mij a.u.b. een uitnodigingsbrief voor mijn visum). Stuur voor meer informatie een e-mail naar of bel het nummer +1-704-676-1190.